KUNO

346,25 (2.608,82 kn)

Opis

KUNO profesionalni aparat za šišanje Najnovije remek-djelo iz Mosera. Ovaj novi vrhunski aparat za šišanje objedinjuje 75 godina inovacije, iskustva i preciznosti. Dolazi sa Blending blade oštricom od 0,5 do 2 mm za prirodne prijelaze i šišanje sasvim blizu kože. Standardni magic blade  nož od 0,7 do 3 mm namijenjen je za rad s češljićima i tehniku šišanja sa češljem.  Lako promjenjivi set noževa omogućava jednostavno čišćenje i brzu zamjenu. Posjeduje dugotrajni motor bez četkica od 7200 o/min za visoke performanse, precizne rezultate šišanja i konstantnu snagu. Radi s visoko učinkovitim i izdržljivom Li-Ion akumulatorom koja osigurava do 2 sata rada i brzo punjenje u vremenu od 1 sat i 10 minuta. Težina: 210 g. S protukliznom drškom.

Pakiranje uključuje: 6 x premium magnetnih češljića od 1,5 / 3 / 4,5 / 6 / 9 / 12 mm, stalak za punjenje,adapter, četkicu za čišćenje i ulje.

Garancija: baterija – 3 godine, motor – 5 godina.

Jamstvo 12 mjeseci.

Napomena: dugovječnost noževa na vašem aparatu ovisi isključivo o vama i pravilnom održavanju, redovitom čišćenju i podmazivanju.
Preporuka je uljiti noževe svako treće šišanje.

Dodatne informacije

Težina 1 kg