Načini plaćanja i dostava

Prilikom kupnje on line možete izabrati između 3 načina plaćanja:

1. Predračunski možete platiti virmanom ili općom uplatnicom. Plaćate prema ponudi koju će te dobiti e mailom, a ne prema ponudi koju će vam se prikazati na ekranu nakon obavljene kupnje, pošto je ponuda koju dobijete e mailom provjerena i ažurirana prema stanju lagera. Ova ponuda vam je automatski uvećana za cijenu dostave.
2. Pouzećem plaćate prilikom same dostave gotovinom. Ponuda vam je automatski uvećana za troškove dostave. Kod plaćanja pouzećem kupac dostavljaču plaća proviziju za transfer novca u iznosu 1,8 % od iznosa narudžbe. Iznos provizije je minimalno 5,00 kn i maksimalno 80,00 kn bez obzira na iznos narudžbe.
3. Plaćanje kreditnim karticama ( obročno plaćanje American 2 – 6 rata i Diners kartice 2 – 12 rata ).

Plaćanje kreditnim karticama i sigurnost

 

 

Frisco d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

PBZ Card je uveo novo osiguranje za svoje korisnike: jamstvo sigurne online kupnje. To osiguranje omogućuje da maksimalno koristite kupnju na Internetu, a istovremeno uživate u osjećaju sigurnosti. PBZ Card stoji iza svake Vaše kupnje, garantira sigurne transakcije i štiti Vas od neovlaštenog trošenja bez obzira plaćate li American Express karticom u trgovini osobno, telefonskom narudžbom ili na Internetu.

Ista kartica, dodatna online sigurnost.

 

Verified by Visa je nova uslugu koja Vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost.

Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na “submit”. Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna.

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu.

 

MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCarda i izdavatelja Vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada plaćate online Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.

Dostava

Dostava se vrši u roku od 2 do 5 radnih dana ( otoci rok isporuke 5 radnih dana) od primitka uplate pomoću HP Express dostavne službe na Vašu adresu. Roba koja je naručena za vrijeme praznika i blagdana također će biti dostavljena kroz sljedećih 2 do 5 dana.

Napomena: Svi kupci koji plaćaju putem opcija ponuđenih u našem web shopu (plaćanje kreditnom karticom / plaćanje pouzećem / plaćanje po ponudi ) dostavu plaćaju po dolje navedenom cjeniku.

Cijena dostave:

do 1 kg = 30,00 kn
od 1 kg – 2 kg = 31,25 kn
od 2 kg – 3 kg = 33,75 kn
od 3 kg – 5 kg = 35,00 kn
od 5 kg – 10 kg = 38,75 kn
od 10 kg – 20 kg = 45,00 kn
od 20 kg – 50 kg = 71,25 kn

*PDV uključen

Za veće pošiljke prema cjeniku HP-a

Cijena dostave za van-standardne pošiljke: NA UPIT

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Osim spornih troškova, prodavatelj zadržava pravo da prilikom svih sljedećih narudžbi kupca koji je jednom ili više puta odbio primiti naručene proizvode, naplatu vrši isključivo kreditnom/debitnom karticom ili uplatom na žiro račun