Servis frizerske opreme

Jedini smo specijalizirani servis u Europi za sve  frizerske aparate iz našeg asortimana. Jamčimo brz i kvalitetan servis te rezervne dijelove za Vaše aparate i škare. Tvrtka je osnovana 1990 god., kao kvalitetan i brz servis frizerskih aparata. Zbog poteškoća u nabavi rezervnih dijelova, načinjen je vlastiti izbor aparata koji su najpovoljniji za naše tržište, te takve sada uvozimo i servisiramo. Za sve frizerske aparate koje uvozimo imamo osigurane rezervne dijelove.

Servis frizerskih aparata je naš primarni posao i zadovoljni smo kada ste i Vi zadovoljni. Svi aparati koje donesete na servis biti će gotovi u roku od dva radna dana.

SERVIS JAGUAR ŠKARA

Specijalizirali smo se za servis Jaguar škara koje nam možete dati na servis s punim povjerenjem. Naši serviseri su prošli svu potrebnu obuku u Jaguar Stahlwarenfabrik. Imamo profesionalni stroj za brušenje škara, također iz Jaguara.

Vaše škare su samo Vaše i ne dijelite ih s drugima. Održavajte svoje škare tako da ih nakon radnog dana dobro očistite pamučnom krpicom i kapnete kapljicu ulja. Pravilnim odnosom prema škarama produljiti ćete im vijek trajanja. Ako Vam je ispao graničnik više nemojte šišati s takvim škarama nego ih odmah donesite ili pošaljite na servis. Ne bacajte škare na pult i ne ostavljajte ih otvorene i nezaštićene. U slučaju da su škare pale donesite ih na servis da ih prekontroliramo imaju li oštećenja i treba li ih popraviti. Ne postoje škare koje se same bruse i nemojte biti u zabludi nego redovito servisirajte svoje škare kako bi im produžili vijek trajanja. Uvijek šišajte opranu kosu jer ćete šišanjem prljave kose oštetiti oštrice. Škare koje donesete na servis biti će gotove u roku dva radna dana.

SERVIS APARATA ZA ŠIŠANJE

Profesionalni aparati za šišanje zahtijevaju i profesionalni servis koji smo Vam i osigurali. Sve aparate iz našeg asortimana možete donijeti ili poslati poštom na servis. Naši serviseri su prošli svu potrebnu obuku u tvornici Wahl u Njemačkoj i za svaki novi aparat se dodatno educiraju. Za sve aparate koje prodajemo imamo osigurane i sve rezervne dijelove. Brusimo noževe na specijalnom stroju za brušenje noževa aparata za šišanje. Vaš aparat za šišanje će dulje trajati ako se odgovorno odnosite prema njemu. Preporuka je da uvijek šišate opranu i posušenu kosu. Kapljicu ulja stavite na nož svaka tri do četiri šišanja. Na kraju radnog dana četkicom za čišćenje očistite aparat i nauljite noževe. Tako ćete produljiti vijek trajanja svojim aparatima za šišanje. Akumulatorske aparate uvijek vraćajte u stalak za punjenje.

Svi aparati za šišanje kose koje donesete na servis biti će gotovi u roku dva radna dana.

SERVIS SUŠILA ZA KOSU

Profesionalni aparati za sušenje kose trebaju i profesionalni servis. Sva sušila za kosu iz našeg prodajnog asortimana, a to su Jaguar, Wahl, Moser i Ermila možete servisirati kod nas. Bitno je napomenuti da je dobro donijeti fen za kosu najmanje jedan puta u godini na servis radi čišćenja motora.