Uvjeti korištenja i privatnost

Kako kupovati?

U našoj firmi, osim preko interneta, možete kupovati na još nekoliko načina:

Osobno u trgovini
Dolaskom osobno u našu trgovinu na adresi Gospodska 84, Zagreb.

Telefonom
Robu možete naručiti i telefonom na broj 01/ 3463 840 (preporučamo da prije toga pripremite popis proizvoda koji vam trebaju).

Faxom
Narudžbenicu možete poslati na broj faxa 01/ 3461 249. Ne zaboravite navesti vaše kontakt podatke, posebno broj telefona.

Kupnja On-line
U našem webshopu moguće je pregledati i naručiti on line proizvode iz asortimana naše trgovine.

Kupnju možete obaviti kao registrirani ili neregistrirani kupac.

Postupak kupnje

1. Nakon pregleda proizvoda ukucajte željenu količinu u prozorčić (količinu možete naknadno promijeniti) i kliknite na tekst «Dodaj u košaricu». Otvorit će vam dijalog na kojem možete obaviti ili nastaviti sa kupnjom. Kliknite na “Dovrši kupnju”.

2. Ako želite promijeniti količinu nekog proizvoda, unesite promjenu u prozorčić pokraj proizvoda u koloni «Količina»

3. Ako ste završili s odabirom možete nastaviti dalje klikom na «Kreni na plaćanje» ili ako želite dodati još neki proizvod kliknite na «Nastavi kupovinu» te odaberite novi proizvod i ponovite prva 2 koraka za svaki proizvod.

4. Ukoliko želite ukloniti neki proizvod, kliknite na crveni iksić ispred proizvoda.

6. Nakon što se zadovoljni sadržajem Košarice kliknite na «Kreni na plaćanje» kako bi ste nastavili s postupkom kupnje.

7. Ukoliko ste se prije kupnje već logirali, morat ćete unijeti vaše podatke (obavezan unos podataka označenih crvenom zvjezdicom)

8. Ukoliko se niste logirali prije kupnje ili niste uopće registrirani korisnik, biti će vam ponuđene tri opcije za nastavak kupnje.

9. Ukoliko ste registrirani izaberite prvu opciju i unesite svoje registracijske podatke. Ako se ne možete se sjetiti lozinke kliknite na «Zaboravljena lozinka» Nakon toga unesite svoje korisničko ime ili e mail te kliknite na «Pošalji lozinku». Nova lozinka će vam odmah biti poslana na vašu e mail adresu. Sada možete nastaviti s kupnjom.

10. Ukoliko niste registrirani, a želite se registrirati, odaberite drugu opciju. Nakon postupka registracije nastavljate s kupnjom.

11. Ukoliko želite obaviti kupnju a ne želite se registrirati odaberite treću opciju (u tom slučaju će te morati unijeti neke podatke o sebi ali oni neće biti sačuvani u našoj bazi podataka registriranih korisnike, već služe samo jednokratno za tu kupnju).

12. Nakon provjere i unosa dodatnih podataka za račun, označite polje Adresa dostave ukoliko se ta adresa razlikuje od adrese koja treba biti na računu. Nakon toga unesite podatke o adresi dostave.

13. Odaberite način dostave i način plaćanja. Na predračun će vam biti automatski uračunati troškovi dostave.

14. Još jedanput pregledajte cijelu ponudu na ekranu te upišite eventualne napomene na dnu predračuna.

15. Da bi mogli završiti kupnju mora se potvrditi da se slažete sa uvjetima kupnje na način da potvrdite kvadratić pored Pročitajte i prihvatite.

15. Kliknite na «Naručite» –

16. Ovime je proces naručivanja završen. Na vašu e mail adresu će u roku 1 radnog dana doći službeni predračun po kojemu možete izvršiti uplatu (u slučaju predračunskog plaćanja). Ukoliko neki od proizvoda nije trenutačno dostupan, biti će te telefonski ili putem e maila kontaktirani od strane naših djelatnika koji će vam pokušati pomoći preporukom zamjenskog proizvoda ili informacijom o dostupnosti nedostajućeg proizvoda.

Postupak registracije

Registracijom nam omogućavate da vam šaljemo naš Newsletter u kojemu vas obavještavamo o novostima iz naše branše, naše firme te o novostima na našem siteu.

1. Kliknite na «Registracija»
2. Unesite sve podatke te prepišite kod.
3. Kliknite na «Registriraj»

Ukoliko imate problema s registriranjem, logiranjem ili kupovinom, molimo vas da potražite pomoć na tel: 01/ 3463 840
Dostava i način plaćanja
Prilikom kupnje on line možete izabrati između 3 načina plaćanja:

1. Predračunski možete platiti virmanom ili općom uplatnicom. Plaćate prema predračunu koji će te dobiti e-mailom a ne prema predračunu koji će vam se prikazati na ekranu nakon obavljene kupnje, pošto je predračun koji dobijete e mailom provjeren i ažuriran prema stanju lagera. Ovaj predračun vam je automatski uvećan za cijenu dostave.

2. Pouzećem plaćate prilikom same dostave gotovinom. Predračun vam je automatski uvećan za troškove dostave.
3. Plaćanje kreditnim karticama. Deinde d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

Dostava se radi putem HP Express-a na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese koja će se naći na računu).

Robu (koja je dostupna na lageru) dostavljamo u roku od 2 -5 radnih dana tamo gdje postoji organizirana dostava, direktno na navedenu adresu. Tamo gdje nije organizirana dostava, pošta vas obavještava o prispijeću pošiljke koju možete podići na poštu u roku od 5 dana.
Uvjeti poslovanja
Ovi uvjeti vrijede za punoljetne i poslovno sposobne osobe s prebivalištem na teritoriju Republike Hrvatske. Slanjem narudžbe u potpunosti pristajete na navedene uvjete.

Sve cijene su u kunama i s PDV-om. U slučaju pogrešno unesene cijene zadržavamo pravo izmjene uz prethodnu obavijest kupcu. Moguća su manja odstupanja u izgledu proizvoda u odnosu na njegovu sliku (trudili smo se u opisu proizvoda te razlike napomenuti).

Za sve proizvode vrijede jamstveni uvjeti prema uvjetima specifičnim za svaki proizvod (npr za el. uređaje rok iznosi 1 godinu, pokriva tvorničke kvarove i manjkavosti a ne pokriva mehanička oštećenja ili oštećenja izazvana nepravilnim rukovanjem…). Za proizvode koji se pokvare u jamstvenom roku, kvar ćemo ukloniti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko je to nemoguće, izvršit ćemo zamjenu za isti ili sličan proizvod (u dogovoru s vama) ili će vam biti vraćen novac.

Privatnost podataka

Vaši podaci, koje dobrovoljno dajete prilikom procesa registracije, koristit će se prilikom procesa kupnje te za slanje newslettera i ostalih informativnih materijala. Vaše podatke nećemo ustupati trećoj strani. Registracijom izjavljujete suglasnost s tom praksom. Podatci koje nam dajete prilikom anonimne kupnje neće biti pohranjeni za daljnju upotrebu.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu nepotpunih ili neažuriranih podataka, a ukoliko ne želite primati informativne podatke od nas, možete to zatražiti putem e maila ili telefonski.

FRISCO d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici FRISCO d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podnošenje prigovora

FRISCO d.o.o.
Gospodska 84, 10090 Zagreb
OIB: 41494647678

Sukladno odredbi članka 8. ZOZP-a, pisani prigovori kupaca mogu se podnijeti na jedan od slijedećih načina:
1. Dostavom pisanog podneska putem pošte ili osobno na adresu:
FRISCO d.o.o.
Gospodska 84, 10090 Zagreb
2. Dostavom pisanog podneska na telefax: 01/ 3461 249.

3. Dostavom pisanog podneska na email: frisco@frisco.hr