JAGUAR TCC CARECUT – VRUĆE ŠKARE

Jaguar TCC Carecut 6“ su profesionalne frizerske škare koje vam predstavljamo u ljepšem, elegantnijem i praktičnijem dizajnu.

Duga kosa treba Carecut. Puno klijentica žele zadržati svaki centimetar kose i zbog toga rijetko posjećuju frizere. Rezultat toga su tanki i grubi vrhovi. Carecut je prvi korak u promjeni toga jer kod šišanja TCC-om keratin ostaje raspoređen na površini reza i tako sprječava isušivanje dlake te kosa brže raste. Kosa ostaje ojačana, prirodna, lijepa i njegovana. Najvidljivije rezultate postići ćete kod kemijski tretirane kaose, oštećene i ispucalih vrhova. Nakon šišanja više nema ispucalih vrhova. Kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja.

Za rukovanje Jaguar TCC CARECUT ne trebate nikakvu obuku. Uvijek trebate šišati suhu ili malo vlažnu kosu prosušenu ručnikom. Jaguar TCC Carecut „zapečati“ kosu. Oštrice ovih jedinstvenih škara griju, a za zaštitu korisnika i klijenta dijelovi škara koji dolaze u kontakt s tijelom su termički zaštićeni.

Stalnom zagrijanošću oštrica škara visoke kvalitete ‘zavaruju’ se vrhovi svake pojedine vlasi pa oni više ne mogu pucati ni cvjetati.

Naime, ideja zatvaranja krajeva vlasi stara je od davnina. Postoje podaci da su se u prošlosti rascvjetali vrhovi pečatili voskom svijeće. Ta je metoda oštećivala kosu jer nije varila vrhove vlasi nego ju je više isprepletala u mrežu.

Danas se to radi vrućim škarama i to modelom Jaguar TCC CARECUT. Šišanje tim aparatom pretvara se u wellness tretman za kosu te pridonosi osjećaju zdravlja kroz opuštanje, regeneraciju i brigu o ljepoti. Uporabom Jaguar TCC CARECUT sistema vrhovi vlasi su “zavareni”. Rascvjetali vrhovi produkt su krhke kose. Redovitim šišanjem Jaguar TCC CARECUT sistemom nestaju rascvjetali vrhovi, a proces zavarivanja kose će spriječiti novo formiranje rascvjetanih vrhova.

Ove škare ne samo da režu nego i potiču samoobnovu vlasi jer se vlažnost i prirodna ulja koja se nalaze u kosi na taj način čuvaju jer ne izlaze kroz vrhove vlasi. Kod zdrave kose vrhovi su pravilno oblikovani. Takva kosa sadrži vlagu, prirodna ulja i hranjive sastojke koji ispunjavaju vlas od korijena do vrha cijelom dužinom. Prstenovi kutikule vlasi pravilno su povezani sa samom vlasi, a kosa je podatna, sjajna, zavidna obujma i zaštićena od svih oštećenja.

Na oštećenoj kosi vidljive su posljedice UV zraka, onečišćenja, raznih kemijskih tretmana poput bojenja , pramenova, češljanja nekvalitetnim češljevima i četkama te sušenja. Sve to oštećuje kosu pa ona brzo postaje krhka i lomljiva. Šišanje kose tradicionalnim škarama ostavlja vlas otvorenu na vrhu, što dopušta prekomjerni gubitak vlage koji vlas čini podložnom oštećenjima. Kosa tako gubi prirodni sjaj, obujam i živost. No ‘zavarena’ vlas, odrezana Jaguar TCC CARECUT sistemom, uspostavlja prirodnu ravnotežu, a kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja.

Vidljive prednosti šišanja Jaguar TCC CARECUT sistemom za klijenta su:

 

–         kosa ima bolji obujam

–         sjajnija je

–         živahna

–         lakše se održava

–           lakše se formira frizura