MOOD boja za kosu

MOOD boja za kosu s novom formulom poboljšava hidrataciju i samim tim garantira bolju pigmentaciju i dulje zadržavanje boje za kosu.

Mood boja za kosu sadrži quinoa ekstrakt koji hidratizira vlasište i povećava sjaj. Štiti kosu i obanavlja vlas.

Ekstrakt brusnice je bogat vitaminom C i taninima te služi kao antioksidans i produljuje trajnost boje za kosu.

Boje za kosu, u današnje vrijeme koristi više od polovice žena s tim da je vrlo mali broj onih koje bar jednom nisu probale neku od boja za kosu.

Istina je da boje za kosu mogu uzrokovati alergijske reakcije kao što su peckanje i osipi vlasišta, lica, vrata i ušiju. Napominjemo još da je prije svakog bojanja kose potrebno napraviti test na alargiju.

Kako idu godine svi žele izgledati mlađe i prvo pokušavamo sakriti sijede vlasi upotrebom boje za kosu. Važno je napomenuti da je isto tako bitno šišanje kao i farbanje kose. Frizura koju nosite trebala bi biti opuštena, zdrava i padati oko lica. Boje za kosu trebate izabrati kod svog frizera uz njegovu stručnu pomoć jer će takva stručna i školovana osoba znati više i samim tim dati vam savjet u odabiru boje za kosu.

Mood boje za kosu nude paletu od 77 tonova od bogatih prirodnih do modernih nijansi i sve do velikog izbora plavih tonova. Sve nijanse je moguće međusobno miješati i tako dobivate beskrajne mogućnosti.

Mood boje za kosu miješaju se u omjeru 1 : 1 sa MOOD aktivatorima koji jamči stabilnost mješavine i odličan razvoj pigmenta.