Njega kose

Zdrava, sjajna i svilenkasta kosa je prvo što primjetite na nekome. Postoji puno proizvoda na tržištu koji pomažu kod njege kose. Ovisno o tipu kose ćete izabrati i proizvod koji joj najviše odgovara. Meka i tanka kosa zahtjeva drugačiji tretman od jake i kovrčave kose. Dakle, prvo odaberite odgovarajući šampon i regenerator.

Za tanku i oštećenu kosu preporučili bi vam INTENSE REPAIR SHAMPOO s ekstraktom brusnice koji hidratizira isušenu kosu od korijena do vrhova dajući joj sjaj. Panthenol također vlaži i ima umirujući učinak na kosu i vlasište stvarajući film na kosi koja postaje podatna za češljanje.

Nakon pranja na kosu nanesite INTENSE REPAIR MASK koja pored ekstrakta brusnice i panthenola sadrži i kationske polimere i derivate biljnih bjelančevina koji dubinski prodiru u vlas i čine je jačom.

INTENSE REPAIR OIL možete koristiti prije sušenja i na taj način zaštititi kosu od oštećenja toplim zrakom. Također ga možete upotrijebiti na osušenoj kosi za sjaj i zaštitu od vremenskih utjecaja.