ODABERITE NAJBOLJE ZA SVOJU KOSU MOOD

Kod odabira kozmetike za kosu trebate voditi računa o tipu kose kako bi mogli odabrati baš onu kozmetiku za kosu koja će vama odgovarati i pružiti vašoj kosi sve što joj je potrebno. Odaberite najbolje za sebe i svoju kosu.

Kada tražite šampon za kosu trebali bi obratiti pažnju na to kakvu kosu imate da bi mogli odabrati odgovarajući šampon. Na tržišti postoji jako puno šampona, regeneratora, ulja i druge kozmetike za kosu koja nam se nudi i koja možda odgovara našoj najboljoj prijateljici ali na našu kosu ne djeluje tako. Bilo bi najbolje kod odabira preparata da obratite pažnju na to da su oni bez sulfata i parabena.

Zdrava, sjajna i svilenkasta kosa je prvo što primjetite na nekome. Postoji puno proizvoda na tržištu koji pomažu kod njege kose. Ovisno o tipu kose ćete izabrati i proizvod koji joj najviše odgovara. Meka i tanka kosa zahtjeva drugačiji tretman od jake i kovrčave kose. Dakle, kod odabira kozmetike za kosu prvo odaberite odgovarajući šampon i regenerator.

Za tanku i oštećenu kosu preporučili bi vam  MOOD INTENSE REPAIR SHAMPOO s ekstraktom brusnice koji hidratizira isušenu kosu od korijena do vrhova dajući joj sjaj. Panthenol također vlaži i ima umirujući učinak na kosu i vlasište stvarajući film na kosi koja postaje podatna za češljanje.

Nakon pranja na kosu nanesite MOOD INTENSE REPAIR MASK koja pored ekstrakta brusnice i panthenola sadrži i kationske polimere i derivate biljnih bjelančevina koji dubinski prodiru u vlas i čine je jačom.

MOOD INTENSE REPAIR OIL možete koristiti prije sušenja i na taj način zaštititi kosu od oštećenja toplim zrakom. Također ga možete upotrijebiti na osušenoj kosi za sjaj i zaštitu od vremenskih utjecaja.

Za farbanu i tretiranu kosu preporučili bi MOOD COLOR PROTECT šampon i regenerator.

Ako perete kosu svaki dan ili svaki drugi dan izaberite MOOD DAILY CARE šampon.

Kod problema s prhuti uzmite MOOD DERMA BALANCE šampon.

Za sivu ili plavu kosu preporučamo MOOD SILVER SPECIFIC šampon i regenerator koji će neutralizirati žutilo. Također, od novih proizvoda za tretiranu kosu su šampon, maska i pjena iz linije ULTRA CARE.

I zato odaberite ono što je najbolje za sebe i svoju kosu.

 

 

[button type=”default” link=”http://www.frisco.hr/kategorija-proizvoda/kozmetika-za-kosu/”] Pogledajte našu ponudu [/button]