ODABERITE NAJBOLJE ZA SEBE I SVOJU KOSU

Kod odabira kozmetike za kosu trebate voditi računa o tipu kose kako bi mogli odabrati baš onu kozmetiku za kosu koja će vama odgovarati i pružiti vašoj kosi sve što joj je potrebno.

Kada tražite šampon za kosu trebali bi obratiti pažnju na to kakvu kosu imate da bi mogli odabrati odgovarajući šampon. Na tržišti postoji jako puno šampona, regeneratora, ulja i druge kozmetike za kosu koja nam se nudi i koja možda odgovara našoj najboljoj prijateljici ali na našu kosu ne djeluje tako. Bilo bi najbolje kod odabira preparata da obratite pažnju na to da su oni bez sulfata i parabena.

Zdrava, sjajna i svilenkasta kosa je prvo što primjetite na nekome. Postoji puno proizvoda na tržištu koji pomažu kod njege kose. Ovisno o tipu kose ćete izabrati i proizvod koji joj najviše odgovara. Meka i tanka kosa zahtjeva drugačiji tretman od jake i kovrčave kose. Dakle, kod odabira kozmetike za kosu prvo odaberite odgovarajući šampon i regenerator.

Za tanku i oštećenu kosu preporučili bi vam INTENSE REPAIR SHAMPOO s ekstraktom brusnice koji hidratizira isušenu kosu od korijena do vrhova dajući joj sjaj. Panthenol također vlaži i ima umirujući učinak na kosu i vlasište stvarajući film na kosi koja postaje podatna za češljanje.

Nakon pranja na kosu nanesite INTENSE REPAIR MASK koja pored ekstrakta brusnice i panthenola sadrži i kationske polimere i derivate biljnih bjelančevina koji dubinski prodiru u vlas i čine je jačom.

INTENSE REPAIR OIL možete koristiti prije sušenja i na taj način zaštititi kosu od oštećenja toplim zrakom. Također ga možete upotrijebiti na osušenoj kosi za sjaj i zaštitu od vremenskih utjecaja.

Za farbanu i tretiranu kosu preporučili bi COLOR PROTECT šampon i regenerator.

Ako perete kosu svaki dan ili svaki drugi dan izaberite DAILY CARE šampon.

Kod problema s prhuti uzmite DERMA BALANCE šampon.

Za sivu ili plavu kosu preporučamo SILVER SPECIFIC šampon i regenerator koji će neutralizirati žutilo.

 

 

Pogledajte našu ponudu